Ana Sayfa
Duyurular
Mezuniyet Törenimizden...
Mezuniyet Törenimizden...

Mezuniyet Törenimizden...

Sakarya Üniversitesi 2018-2019 yılı mezuniyet törenleri, İşletme, Siyasal Bilgiler, Hukuk ve Fen-Edebiyat fakülteleri törenleri ile devam etti.

Kortej yürüyüşü ile başlayan törende öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşarken, onları desteklemek için gelen aileleri de gurur dolu anlar yaşadı.

“İnanırsanız başarırsınız”

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, törende yaptığı konuşmasında Sakarya Üniversitesi olarak öğrencilere en iyi eğitim ve öğretimi sunmak için bütün imkânlarını seferber ettiklerini dile getirdi. Mezunları tebrik eden Rektör Savaşan, “İnanın ki bugün çok iyi yerlere gelebilmiş kişiler de sizler gibi bu sıralardan geçti. Kendinize bir hedef koyun. Koyduğunuz bu hedefi başarabileceğinize gerçekten inanıyorsanız başarırsınız. Siz yeter ki inanın. Hepinize ömür boyu başarılar diliyorum” dedi.

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, beş yıldır dekanlık yaptığını ve bundan gurur duyduğunu söyledi. Dekan Can, “Bugün Türkiye’nin en iyi işletme fakültelerinin birisinden mezun oluyorsunuz. Sevinmek ve gururlanmak hakkınız. Şefkatli, merhametli ve vefalı olun. Üniversitenizle bağınızı koparmayın. Bizleri her zaman arayıp sorabilirsiniz” diye konuştu.

Dereceye girenler ödüllerini aldı

Törende protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimliklerini çaktı ve tüm mezunlar adına birer konuşma gerçekleştirdi. İşletme Fakültesi birincileri İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünden Ilkın Huseynov ve Uluslararası Ticaret Bölümünden İrem Aksoy, ödüllerini ve plaketlerini protokolün elinden aldı.

İşletme Fakültesi birincileri ve aynı zamanda bölümlerinin birincileri İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünden Ilkın Huseynov ve Uluslararası Ticaret Bölümünden İrem Aksoy; bölüm birincileri İşletme Bölümünden Nursema Baktaş, İngilizce İşletme Bölümünden Deniznaz Ertekin, Sağlık Yönetimi Bölümünden Meryem Nur Güzelbaba, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Oğuzhan Arı.

Renkli görüntülere sahne olan mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

https://haber.sakarya.edu.tr/mezuniyet-torenleri-4-fakulte-ile-devam-etti-h91004.html

https://haber.sakarya.edu.tr/saude-gurur-gunu-h91234.html