Ücretsiz Bordrolama Uzmanlığı Eğitimi (sertifikalı)

Ücretsiz Bordrolama Uzmanlığı Eğitimi (Sertifikalı)

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz İşletme bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Recep YILMAZ tarafından 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 14:00'de Google Meet aracılığı ile ücretsiz Bordrolama Uzmanlığı Eğitimi verilecektir. Eğitim sonrasında katılımcılara dekanlık onaylı Sertifika verilecektir. İlgili Eğitim Meet programı üzerinden yapılacağı için katılım sayısı 100 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Programa katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formdaki bilgileri eksiksiz doldurup göndermesi gerekmektedir. Programa başvuran ilk 100 öğrencimiz eğitime katılabilecektir. Eğitim öncesinde toplantı linki e-posta adresinize gönderilecektir.

Eğitime sadece fakültemiz öğrencileri katılabilecektir. Sertifika düzenleme işlemi tamamlandıktan sonra, sertifikalarınız e-posta adresinize gönderilecektir. Sertifikanın aslını almak isteyen öğrencilerimiz İşletme Fakültesi dekanlığından fakülte sekreteri Sait Alyüz'den elden alabilirler.

Eğitime katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz

Programın sizlerin akademik gelişimine katkı sunmasını ümit eder hepinize iyi çalışmalar dileriz.

İşletme Fakültesi Dekanlığı