Ana Sayfa
Mezunlar
Mezunların Dilinden

Mezunların Dilinden

“Eğitim kalitesi üst düzey bir fakülte, AASCB gibi akredite programlarıyla daha iyisi için çalışılıyor. Öğrencilerine düşkün ve öğrenciler yönetimde söz hakkına sahip. Mezuniyet sonrası iş hayatı için destek her zaman var.” 

 Mehmet Esad Ede - Uluslararası Ticaret (2021)

“Fakültemi ve bölümümü çok seviyorum; bana çok fazla bilgi ve değer kattı her anlamda kişisel gelişimim için kariyer planlamalarım için de çok fazla bana yol gösterdi. Bana hocalarım da ayrıca çok fazla bilgi ve yardımcı oldular her anlamda o yüzden çok seviyorum hem üniversitemi hem de fakültemi ve hocalarımı ☺️

Filiz Kara - İşletme (2020)

“Akademik kadrosuyla tam donanımlı Sağlık Yöneticileri yetiştiriyorsunuz ve bunu çalışma hayatında çalışma arkadaşlarımızla bilgileri uygulamaya dökerek karşılaştırınca daha iyi fark ediyoruz. Bu donanıma sahip bir Sağlık Yöneticisinin azmi de yanına alarak iyi noktalara ulaşacağına inanıyorum.”

 Oya Adıyaman - Sağlık Yönetimi (2020)

“İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü Sakaryada okunur! Eğitimi, lokasyonu, hocaları ve bize kattıkları değerler o kadar çok ki… Ufkumuzu genişleten hocalarımıza gönülden selamlar ve teşekkürler…”

 Handenur Kılıç - İnsan Kaynakları Yönetimi (2019)

“Şu an geriye bakıp düşündüğümde ‘İyi ki!’ demekten başka bir düşünce aklıma gelmiyor. Çünkü okul hayatım boyunca karşılaşmış olduğum iyi, kötü, zor, kolay her duygu aslında bugün iş hayatında olmam gereken kişiye adım adım hazırlamış beni.”

Özlem Terli - Uluslararası Ticaret (2019)

“Sadece okumanın yetmediği bugünlerde gelişmek ve daima güncel bilgilere sahip olmak şart, bu konuda okulumun bana kattığı sosyal yönlerimi de geliştirmem yönünde desteklediği için teşekkür ediyorum.”

Suzan Takma - İşletme (2019)

“Efsane bir eğitim kadrosuna denk geldiğim için çok şanslıyım!”

 Büşra Fatma Havuş 2019 İnsan Kaynakları Yönetimi 

“Hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek istediğinizde bu hususta size yardım edecek akademisyenlerle ve oldukça geniş bir network ile birlikte olduğunuzu bilmenizi isterim. Girişimleriniz, heyecanlarınız ve başarılarınız desteksiz kalmayacaktır. Yeniliğe ve gelişime açık, ilerlemeniz için yönlendirileceğiniz bir fakültede olmanın imkanlarını sonuna kadar değerlendirin. Öğrencilik yılları zihinsel olarak en etkili ve verimli dönem olduğu için bu süreci iyi değerlendirmeniz kariyer planlarınızı şekillendirecektir.”

 Tolunay Fındık  - Uluslararası Ticaret (2019)

“Şu an kampüste olsak da arkadaşlarla kantin de bir çay içsek en çok özlediğim de budur.”

Batuhan Karakap - Yönetim Bilişim Sistemleri (2019)

“Sakarya Üniversitesi benim hayatımın dönüm noktasıdır. İşletme Fakültesinde geçirdiğim 2013-2018 sezonunda çok kıymetli bilge hocalardan ders alma imkanım oldu. Daha yüksek gelir elde etmek amacıyla okuduğum bu üniversite, bana, ahlaklı olmanın erdemini, sorgulamayı, İnsani duyguları ve üretimin gücünü öğretti. Bu vizyonu bana katan kıymetli hocalarıma ve değerli üniversiteme teşekkürü bir borç bilirim.”

Furkan Şahinöz - İşletme (2018)

“40 tercih içerisinden tek bir tercih yaparak yerleştiğim ve yine olsa yine aynısını yapardım dediğim bölüm YBS :)”

 Aylin Öztürk - Yönetim Bilişim Sistemleri (2018)

“Çok severek okuduğum canım fakültem tüm hocalarıma teşekkür ederim ☺️”

Merve Sevdir Çayır - İşletme (2017)

“Mezun olduğu fakülteyi ve bölümü her ortamda gururla dile getirebilen hocalarından aldığı bilgi ve beceriyle mesleğinin en ince ayrıntısını uygulamalı ve tecrübeli kişilerden öğrenen, hocaları sayesinde sürekli güncel kalan ve günceli takip etmeyi öğrenen, tüm projelerini gerçekleştirme imkânı bulan, öğrenci toplululukları aracılığı ile kendisini mesleki, sosyal ve kültürel anlamda geliştiren tüm bunların sonucunda hızını alamayıp is hayatına başlayarak kariyer basamaklarını hisli adımlarla çıkan biri kesinlikle Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olmuştur. Herkese nasip olmaz. Bir kez daha seçme imkân verseler yine ayni bölümü seçerdim.”

 Muhammet Şahin - Uluslararası Ticaret (2017)

“Bir tereddüt ile giriş yaptığım bölümden çok büyük bir memnuniyetle ayrıldım. Mutluyum…”

Zeynep Gül Çelebi - İşletme (2017)

“Beni hayata hazırlayan ve şu anda büyük bir keyifle yapmakta olduğum işime başlamama vesile olan, başlarken hiç bir beklentimin olmadığı ama okudukça kendimi geliştirecek bir çok alanla tanıştığım işletme bölümüne ve bulunduğu yeri her zaman daha üst sıralara taşıyarak öğrencilerine emek harcayan, sektörden kopmayıp sektöre adam yetiştiren tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimle.”

Feyyaz Akkaya - İşletme (2017)

“İnsanlığı öğrendiğim, doğru networkler kazandığım canım bölümüm canım fakültem”

Gökberk Gören - Yönetim Bilişim Sistemleri (2018)

“İnsan Kaynakları Yönetimi alanında aldığım akademik eğitimimden ve hocalarımdan işimi yaptığım her ortamda övgü ve özlemle bahsetmekteyim. İyi ki İnsan Kaynakları Yönetimi iyi ki Sakarya Üniversitesi...”

Gülşah Aydın Tosun - İnsan Kaynakları Yönetimi (2017)

“Hocalarımız dediği her şey çıktı tam anlamıyla hayata hazırlamışlar.”

Ömer Faruk Uslu - İşletme (2014)

“İşletme fakültesi işletme bölümünden mezunum şu an okuyan arkadaşlara güzel bir üniversitede ve bölümde olduklarını belirtmek isterim... Şu an Türkiye’nin bence gerek akademik gerek kalite ve başarı konusunda gerekse de lokasyon olarak Türkiye’nin öncü üniversitelerinden birinde okuduklarını bilmelerini isterim bende çok şanslılar.”

Muhammed Yücel - İşletme (2013)

“Türkiye'de alanında en iyi hocaları barındıran üniversitenin sıralarına oturmanın değeri iş hayatına atıldıktan sonra çok daha iyi anlaşılıyor. İnsanlar sevdiği şeyleri özlüyor. Bana hem gelecek konusunda yön vermemi sağlayan hem de hayatıma önemli değerler katan değerli hocalarıma şükranlarımı sunarım.”

 Seyfettin Kacır - İşletme  (2013)