Ana Sayfa
Fakülte
Dekan'ın Mesajı

Dekanımızın Mesajı

Kıymetli Öğrencilerimiz,Prof. Dr. Sima NART

Fakültemiz sahip olduğu akademik personel, kültürel birikim, fiziksel ve teknolojik altyapı ile Türkiye’nin köklü fakülteleri arasında yer almaktadır. Tüm bölümlerimiz akademik ve sosyal açıdan uluslararası çevrede rekabet edebilecek nitelikli bireyler yetiştirme amacıyla içinde bulunduğumuz Marmara Bölgesinin de avantajlarını kullanarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Uluslararasılaşma yolunda hızla ilerleyen fakültemiz, dünyanın seçkin işletme okullarını akredite eden AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) tarafından akredite edilmiştir. Bu global akreditasyon sayesinde verdiğimiz eğitim ve yaptığımız araştırmanın dünya standartlarında olduğu tescil edilmiştir. Tamamen İngilizce eğitim imkânı sunan ya da kısmi olarak bazı derslerin İngilizce verilmesini sağlayan programlarımız sayesinde fakültemize uluslararası öğrenciler yoğun bir şekilde ilgi göstermektedirler. Erasmus, Mevlana ve Farabi değişim programları kapsamında çok sayıda üniversite ile anlaşmamız vardır. Bu sayede yurtiçinde ve yurtdışında siz değerli öğrencilerimize farklı deneyimler kazandırmayı teşvik etmekteyiz. Uzaktan eğitim konusunda ülkemizin öncü üniversitelerinden olan Sakarya Üniversitesinin güçlü altyapısı sayesinde fakültemizde yürütülen derslerin tamamı gerektiğinde canlı olarak yapılabilmektedir. Öğrencilerimizin sosyalleşmesine ve beşeri ilişkilerini geliştirmelerine olanak sunan öğrenci kulüplerimizin kurulmasını ve faaliyetlerini destekliyor ve bu faaliyetlerin sizlerin gelişiminde büyük rolü olduğunu düşünüyoruz. Sizleri modern çağın gerektirdiği mesleki ve sosyal yetkinliklere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi, kariyer planlarınızın oluşturulması ve kariyer hedeflerinize ulaşmanızda sahip olduğumuz tüm imkânların sunulmasını bir vazife olarak görüyoruz. 

Değerli öğrencilerimiz fakülte tanıtım kataloğumuz bölümlerimiz hakkında temel bilgiler, akademik kadro, kariyer olanakları, değişim programları, öğrenci toplulukları gibi hususları içermektedir. Daha fazla bilgi için fakültemiz web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Sizlerin ülkemize ve insanlığa değerli katkılar sunacak bireyler olarak yetişeceğinize inancımız tamdır. Geleceğimizi şekillendirecek olan siz değerli öğrencilerimizi en derin muhabbetlerimle selamlıyorum.

Prof. Dr. Sima NART

Dekan

Fotoğraflar