Fakültemizde Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 18.10.2023 Çarşamba günü saat 14.00’te Rektörümüz, Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Sekreterimiz ve Öğretim Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Cahit UNGAN’ın fakültemiz mevcut durumuna ilişkin bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunduğu açılış konuşmasıyla toplantıya başlandı. Açılış konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hamza AL, üniversitemizin araştırma üniversitesi olma hedefleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak bu hedefe ulaşmada öğretim üyelerimizden beklentilerini dile getirdi. Sayın Rektörümüz, İşletme Fakültesi akademisyenlerinin yayın potansiyelinin farkında olduğunu belirterek projeler konusunda da aynı başarının gösterilebileceğine olan inancını vurguladı. Ayrıca, üniversitemizdeki akademik, idari ve sosyal süreçlere ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak akademisyenlerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Daha sonra toplantıda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasemin Özdemir, eğitim süreçlerindeki gelişmelere dikkat çekti. Fakültemiz Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri, Sosyal Etki ve İletişim Koodinatörlüklerinin planlanan faaliyetlerine yönelik bilgi paylaşımı yapıldı. Koordinatörlük faaliyetlerinin aktarımının ardından Dekanımız, fakültemize yönelik genel değerlendirmelerde bulunarak fakülte akademik kurulunu sonlandırdı. Fakülte Akademik Genel Kurulumuzu takiben, İşletme Enstitüsü Akademik Genel Kurul Toplantısı için İşletme Enstitüsü müdiremiz Prof. Dr. Gülfen Tuna sunumunu gerçekleştirdi. Sayın Tuna, İşletme Enstitüsüne ilişkin istatistiki bilgiler vererek mevcut durumdaki ve yakın gelecekteki potansiyel değişikliklere değindi. İşletme Fakültesi ve İşletme Enstitüsü Akademik Genel Kurul Toplantıları dilek ve temennilerin alınması ile sonra erdi.