Ana Sayfa
Duyurular
Turizmin Ekonomik Etkilerinin Değerlendirilmesi Özel Oturumu İçin Makale Çağrısı

Turizmin Ekonomik Etkilerinin Değerlendirilmesi Özel Oturumu İçin Makale Çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığının ilgide kayıtlı yazısıyla Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'den (OECD) alınan ve bir örneği ilişikte yer alan e-postada; 26-30 Ağustos 2024 tarihlerinde Portekiz'de Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenecek olan 63. Avrupa Bölgesel Bilim Birliği Kongresinde gerçekleştirilecek Turizmin Ekonomik Etkilerinin Değerlendirilmesi Özel Oturumu için makale çağrısı yapılmaktadır.
Anılan e-postada, bahse konu Özel Oturumda uygulanması açısından ekonomik etkilerin değerlendirilmesini iyileştirmek ve/veya kolaylaştırmak için yeni katkılar arandığı belirtilmekte ve farklı coğrafi ölçeklerde belirli turistik destinasyonlardaki sosyo-ekonomik veya diğer etkileri değerlendirmek için geliştirilen vaka çalışmalarının da memnuniyetle karşılanacağı ifade edilmektedir.
E-postada, kısa özet ve genişletilmiş/veya tam metinlerin son başvuru tarihi olan 30 Ocak 2024 tarihine kadar gönderilmesi, başvuru sırasında genişletilmiş bir özet yüklenmesi, makalenin 30 Haziran 2024 tarihine kadar olan kayıt dönemine hazır olması gerektiği vurgulanmaktadır. Daha fazla bilgi için bir örneği ilişikte yer alan Özel Oturum bilgilerine e-postada yer alan bağlantılar üzerinden ulaşılabilir.

Dosyalar