Ana Sayfa
Duyurular
Ix. Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı

IX. Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı

Zonguldaki Üniversitesi tarafından düzenlenen IX. Farabi Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğinin bu yıl 27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Kariyer Merkezi ve Teknopark işbirliği ile "Ar-Ge, İnovasyon, Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi" olarak yapılması planlanmaktadır. Zirve kapsamında söyleşiler, workshoplar, stant kurulumları ile firma tanıtımları, başarı hikâyeleri ve proje yarışmaları ile bölgesel ve ulusal düzeyde geniş katılımlı bir etkinlik planlanmaktadır.

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü "Kariyer Sahne" etkinliklerinde önemli isimlerin başarı hikayeleri ile başlayacak program 28 Mayıs 2024 Salı günü Farabi Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği ile devam edecektir.

Zonguldaki Üniversitesi'nin kuruluşunun 100. yılında düzenlenecek Farabi IX. Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında bu sene ülkemiz girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak amacıyla verilecek ödüllerin planlanması daha yüksek tutulmuştur. 7 ana temada düzenlenecek yarışmada üniversitesinin kuruluşunun "100. yılında 100 projenin" yarışmaya dâhil edilmesi hedeflenmektedir. Projeler için dağıtılacak ödüller birincilik 200.000.TL, ikincilik 100.000.TL ve üçüncülük 50.000.TL olup ayrıntılı bilgiye https://projepazari.beun.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.