Ana Sayfa
Duyurular
Techankara Proje Pazarı

TechAnkara Proje Pazarı

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Ankara'daki teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, AR-GE kurumları, kuluçka merkezleri ve girişimcilik ekosistemi paydaşları ile iş birliği içinde 2011 yılından bu yana düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı bu yıl 23 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

İleri teknoloji ve yüksek katma değer odaklı girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini ve inovatif ürünlerin ticarileşmesini sağlamak, projelerin bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda yer edinmesini temin etmek amacıyla düzenlenen etkinlik bu yıl on birinci kez düzenlenecektir.

Alanında uzman değerlendirici heyetinin belirleyeceği ilk 100 yenilikçi proje 23 Eylül 2024 Pazartesi günü düzenlenecek etkinlikte sergilenecek, aynı gün proje sahipleri ulusal ve uluslararası yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya getirilecektir. TechAnkara Proje Pazarı 2024'te yer almak isteyen proje sahibi girişimciler için son başvuru tarihi 22 Mayıs 2024 Çarşamba (TSİ 23:59)'dır.

TechAnkara Proje Pazarına başvurular, https://girisimci.ankaraka.org.tr/tr/techankara-proje-pazari-2024_46.html olan TechAnkara Girişimcilik Portalı üzerinden gerçekleşecektir. TechAnkara Proje Pazarı ile ilgili detaylı bilgiye www.ankaraka.org.tr adresinden veya sorumlu birim olan Yatırım Destek Ofisi'nden (tapp@ankaraka.org.tr) ulaşılabilmektedir.

Ayrıntılı bilgi ektedir.