Uluslararası Sürdürülebilir Lojistik Sempozyumu

Toros Üniversitesi ev sahipliğinde, Jean Monnet Sürdürülebilirlik Mükemmeliyet Merkezi, Lazarski Üniversitesi, Birmingham City Üniversitesi, Tokyo Üniversitesi, Wismar Üniversitesi ve Türkiye Lojistik Derneği (LODER) ’nin misafir katılımlarıyla 6 - 7 Haziran 2024 tarihinde çevrimiçi olarak dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sürdürülebilir Lojistik Sempozyumu “One Belt, One Road” teması üzerine ilişkin davet yazısı iletilmekte olup, sempozyum ile ilgili tüm gelişmelere ve programla ilgili detaylı bilgilere www.sustain-lgsts.com linki üzerinden ulaşılabilmektedir. Ayrıca gelen yoğun talebe istinaden, gönderi son kabul tarihi 10 Mayıs 2024’den, 2 Haziran 2024’e uzatılması sempozyum düzenleme komitesi tarafından uygun görülmüştür.