Ana Sayfa
Duyurular
Sap Business One Mikro Yeterlilik Programı Aday Belirleme Sınavı
SAP Business One Mikro Yeterlilik Programı Aday Belirleme Sınavı

SAP Business One Mikro Yeterlilik Programı Aday Belirleme Sınavı

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından Casper, Logosoft, UpexTech işbirliği ile 2017 yılından beri düzenlenmekte olan SAP Business One Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı eğitimleri bu yıl itibariyle mikro yeterlilik programı olarak düzenlenecektir. 
 
Program, Güz dönemi boyunca her hafta Çarşamba günü saat 13.30 - 17.00 saatleri arasında  İşletme Fakültesi - Casper ERP Laboratuvarında gerçekleştirilecektir. 
24 kişi kontenjana sahip mikro yeterlilik programına Sakarya Üniversitesine bağlı İşletme, Mühendislik ve Bilgisayar alanlarında lisans programlarında kayıtlı, 8.dönemlerinde staj ya da UMDE yapabilecek tüm 7. dönem öğrencileri başvurabilecektir.
 
Programa başvurular 15 Ekim 2024 Salı günü saat 23:59'a kadar devam edecektir. Başvuru formu için tıklayınız.

Mikro Yeterlilik Programı Aday Belirleme Sınavı 16 Ekim 2024 Çarşamba günü İşletme Fakültesi A Blok 105/106/107 numaralı sınıflarda gerçekleştirilecektir. 
 
Program sonunda yapılacak sınavda taban puanı geçen katılımcılara başarı sertifikası verilerek staj yeri desteği sunulurken, taban puanın altında kalanlara katılım sertifikası verilecektir.

Soru ve detaylı bilgi için,
Doç.Dr. Adem Akbıyık
Yönetim Bilişim Sistemleri Öğretim Üyesi
adema@sakarya.edu.tr
İşletme Fakültesi Oda: P221

Fotoğraflar