Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Aacsb

Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı - AACSB

İşletme ve Yönetim alanında faaliyet gösteren, 90'dan fazla ülkede 1500 İşletme Okulu üyesi bulunan Dünya'nın en prestijli akreditasyon kurumu olan AACSB ile Sakarya Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği "AACSB Akreditasyonu Bilgilendirme Toplantısı 5 Ocak 2017 Perşembe günü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de yapılacaktır. Bünyesinde İşletme, Yönetim, Muhasebe vb. bölümler barındıran Türkiye'deki Fakültelerin Dekanlarına yönelik programda; AACSB'nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Tim Mescon, Fakültelerin AACSB'ye üye olma süreçleri ve Akreditasyonun katkılarına yönelik bir sunum gerçekleştirecektir. Ardından Türkiye'de AACSB akreditasyonu alan tek devlet Üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi'nin İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR süreçteki tecrübelerini sizlerle paylaşacaktır. YÖK Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan UZUN'un da katılım göstereceği program aşağıda bilginize sunulmuştur.

PROGRAM

12.00 - 12:45   Lunch

12.45 - 13.15   Opening Speeches
                        Ahmet Vecdi Can - Dean of Business School of Sakarya University