Casper Erp (sap Business One) Laboratuvarı Açılışına Davetlisiniz.

Casper ERP (SAP Business One) Laboratuvarı Açılışına Davetlisiniz.

İşletme Fakültesi olarak Sakarya İş Dünyasını destekleyeceğimiz öncelikli alanlardan biri olan kurumsal kaynak planlaması yazılımları (ERP) için Dünya'nın en önemli iki markası SAP ve Microsoft ile işbirliğine giderek Sakarya'ya iki önemli laboratuvar daha kazandırdık. SAP'nin KOBİ'lere yönelik tasarladığı ve bulut bilişim altyapısı nedeniyle geleceğin kurumsal yazılımı olarak gösterilen SAP Business One'ın Türkiye'deki ilk laboratuvarını Sakarya'da, İşletme Fakültemizde kurmanın gururunu yaşıyoruz.

Sizleri; Casper Bilgisayar ve Logosoft A.Ş. sponsorluğunda tamamlanan Casper ERP Laboratuvarının 6 Nisan 2017 Perşembe günü Saat 14:00'de Casper Yönetim Kurulu Üyeleri, Logosoft A.Ş. Yöneticileri, SAP ve Microsoft Türkiye Yöneticilerinin katılacağı açılış törenimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Prof.Dr. Ahmet Vecdi CAN