Ana Sayfa
Duyurular
Online Oryantasyon Programı Hk: Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

Online Oryantasyon Programı Hk: Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

Kıymetli Öğrencilerimiz Fakültemize Hoş Geldiniz.

Bölümlerimize yeni kayıt olan siz değerli öğrencilerimizin fakültemize uyumlarını kolaylaştırmak adına her yıl yüz yüze oryantasyon programları düzenlenmekteydi. Fakat bu sene pandemi nedeniyle oryantasyon programlarımızın online olarak gerçekleştirilmesi zorunluluğu doğdu. Oryantasyon programları vasıtasıyla sizlerin bölümünüz hakkında temel bilgiler, kariyer olanakları, bölüm dersleri ve ilgili derslerin işleyiş biçimleri, bölüm öğretim üyelerinin tanıtımı, web siteleri ile sosyal medya hesaplarının tanıtımı ve uzaktan eğitim sürecinde “Sabis” kullanımı gibi hususlara ilişkin bilgi sahibi olmanız amaçlanmaktadır. Oryantasyon programları her bölüm için ayrı ayrı düzenlenecek olup, “Google Meet” aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Her bölümümüz online toplantıları canlı olarak tarih ve saatleri geldiğinde başlatacak ve sizleri öğrenci mail adreslerinizle (...........@sakarya.edu.tr uzantılı mail adresleri) ile toplantıya davet edecektir.

Toplantı başlamadan kısa süre önce mail adreslerinize gelecek olan davet linkinden “Toplantıya Katıl”a tıkladığınızda toplantıya katılımınız sağlanacaktır. Toplantı esnasında soru sormak istediğinizde mikrofonunuzun aktif olması gerektiğini unutmayınız. Bu nedenle oryantasyon programı öncesinde bağlantı yapacağınız bilgisayarın kamera ve mikrofon donanımlarının aktif olduğunu kontrol ediniz.

 

Bölümlerimizin oryantasyon programı tarih ve saatleri şu şekildedir:

İşletme ve İşletme (İngilizce) Bölümleri                 7 Ekim Çarşamba 2020,  12:00

Sağlık Yönetimi Bölümü                                         7 Ekim Çarşamba 2020,  12:00

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü                       7 Ekim Çarşamba 2020,   12:00

İnsan Kaynakları Bölümü                                        7 Ekim Çarşamba 2020,   13:00

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü             8 Ekim Perşembe 2020,   17:00

 

Fakültemize ait güncel duyuruları takip etmek için aşağıda yer alan Sosyal Medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca fakültemiz hakkında detaylı bilgi için web sayfamızı http://islf.sakarya.edu.tr/ ziyaret edebilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/saubusiness

Instagram: https://www.instagram.com/saubusiness/?hl=tr

Facebook: https://www.facebook.com/saubusiness/

2020-2021 Eğitim Öğretim yılımızın hepimize hayırlı olması dileğiyle,

 

Prof. Dr. Mustafa Cahit Ungan

Dekan

Fotoğraflar